YOU&ME

Werkwijze Art of Oz

Aanvraag

Spreekt mijn fotografie je aan? Voordat je alle informatie verzameld, wil je natuurlijk eerst weten of ik wel beschikbaar ben op jouw trouwdatum.
Via het contactformulier kun je mij simpel een bericht versturen

Kennismaking

Als ik beschikbaar ben op jouw datum dan spreken we vervolgens een dag af om kennis te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Je bent bij mij thuis van harte welkom. Wonen we ver uit elkaar? Dan spreken we gewoon halverwege af. Ik trakteer op de koffie. We bespreken jullie trouwdag en wensen, en zullen stil staan bij zaken als de locaties van de reportage en het feest, het soort foto’s dat jullie voor ogen hebben en de duur van mijn aanwezigheid.

Prijsopgave

Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik gelijk een offerte op, passend bij jullie wensen en ideeën. Deze krijgen jullie gelijk mee, samen met alle informatie.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stel ik een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten. Ik vraag op dat moment ook een aanbetaling van 250 Euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking officieel.

Tweede gesprek

Enkele dagen voor de bruiloft zal ik nog een keer contact met jullie opnemen om eventuele last-minute veranderingen in de planning bespreken. Meestal vind dit telefonisch plaats. Maar als jullie dit fijner vinden dan drinken we nog een kopje koffie en bespreken we de laatste details.

Op de grote dag

Hoef je mij niets meer te vertellen. Jullie gaan vooral genieten van de dag en laten alles om je heen gebeuren. Ik leg de hele dag zo spontaan mogelijk vast en houd mij voornamelijk op de achtergrond. Ik begeleid jullie alleen op momenten waarop dat gewenst is en blijf op gepaste afstand tijdens de overige momenten.

Achteraf

Meestal binnen 4 tot 8 weken na de bruiloft stuur ik jullie de uiteindelijke trouwreportage. Ik verstuur de complete trouwreportage digitaal naar je toe, zodat je het makkelijk thuis kunt downloaden. Echter blijven alle foto's half jaar toegankelijk voor download.
Heb je gekozen voor het luxe trouwalbum? Dan kunnen jullie wel meebeslissen over het ontwerp en de opmaak voordat ik het laat drukken en naar jullie verstuur. Uiteraard kies je ook zelf een cover.

 

Ik werk met professionele full frame Canon foto camera en licht sterke lenzen.

Mijn bruidsreportages beginnen bij € 750,- excl. btw (8 uur fotografie).

Luxe trouwalbum v/a. €399 excl. btw.